Varme og ventilasjon

Kostnads- og energieffektive løsninger innen oppvarming og ventilasjon i boliger og bygg er et av våre spesialområder. Bad & Bygg VVS samarbeider med ledende leverandører av varme- og ventilasjonsanlegg.

Motta et konkurransedyktig tilbud

Oppvarming i bolig

En solid varmepumpe har blitt et såkalt «must» i de fleste norske hjem. Enten du bor i en liten leilighet eller i en stor villa, kan en god varmepumpe sørge for god oppvarming av boligen. Gjennom våre leverandører kan vi tilby varmepumper som tilfredsstiller morgendagens krav med hensyn til både miljøvennlighet, kostnadseffektivitet og estetikk. Vi kan både fjerne den gamle varmepumpen og montere den nye for deg. Bad & Bygg VVS hjelper deg å velge rett varmepumpe for din bolig.

 

Vi er forhandler av varmepumper fra følgende leverandører: Vaillant

 

Be om pristilbud på varmepumpe

Varmeanlegg for bedrift

Drifter du et næringsbygg, en butikk eller et annet lokale? Et velfungerende varmeanlegg sørger for et optimalt inneklima – noe som gir økt komfort for både ansatte og besøkende i lokalet. Vi kan levere og installere varmeanlegg av ulike størrelser basert på dine behov. Vi tilbyr moderne varmeanlegg som møter kravene til brannsikkerhet og som har en energieffektivitet som gjenspeiles på strømregningen – i positiv forstand.

Kontakt oss gjerne for å avtale en befaring.

Ventilasjon

Et godt ventilasjonsanlegg er noe av det viktigste du kan investere i dersom du har ansvar for drift av kontorlokaler, industribygg, kjøpesenter, restauranter eller andre bygg med mye trafikk. Uavhengig av hvilket bygg det er snakk om, vil luftkvaliteten være avgjørende for de ansattes prestasjon eller de besøkendes trivsel.

Vi i Bad & Bygg VVS har lang erfaring med smarte ventilasjonssystemer som gir helsemessige fordeler for de som oppholder seg i bygget.

Spør oss om våre råd – vi er her for å hjelpe deg!